otvoreno

"KAO DA SAM JA UVEZLA VIRUS IZ KINE": Ceca ističe da se ni u jednom momentu nije osetila krivom zbog širenja virusa

3


Nakon proslave koju su Ražnatovići upriličili povodom rođenja Cecinog prvog unuka, nekoliko poznatih ličnosti je saznalo da je zaraženo virusom korona, a pevačica ističe da to nije njena krivica.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Svetlana Ceca Ražnatović prvi put priča o proslavi koju je napravila kad se rodio njen unuk Željko, a na kojoj se nekoliko gostiju, uključujući nju i njenog sina Veljka, zarazilo korona virusom.

 

Pevačica smatra da je nakon te žurke potpuno nezasluženo stavljena na stub srama, baš kao i Novak Đoković, koji je organizovao humanitarni Adria Tour, a na kome se koronom zarazilo nekoliko sportista.

 

Apsurdno je da se ljudi linčuju zato što je na njihovoj žurci ili na turniru neko zaražen koronom. Niko nije imao lošu nameru, a na kraju krajeva, svako je došao na svoju odgovornost i na turnir i na moju proslavu. Ali pošto je sada u jeku ta korona, stvari su se postavile kao da sam ja uvezla virus iz Kine i donela ga na slavlje! Strašno je to, a strašno je i ovo sad što rade Novaku! Čovek je dobio dozvolu da organizuje turnir. Dozvolile su mu Srbija, Hrvatska, Bosna... Nije ni u mojoj, a ni u Novakovoj moći da odlučujemo šta treba, a šta ne, nego postoje stručnjaci koji donose takve odluke — ispričala je pevačica za  Informer Hit.

 

Ceca kaže da je ne grize savest što su se baš na njenoj proslavi neke osobe zarazile virusom.

 

Nisam se osetila krivom ni u jednom momentu. Dok su važile mere zabrane okupljanja, ja sam ih poštovala. Iste večeri, kada je bila moja zabava u Beogradu, otvoreno je nekoliko noćnih klubova i splavova. Pa je održana utakmica polufinala Kupa između Crvene zvezde i Partizana. Znači, država je na osnovu procene stručnjaka dala dozvolu da mi možemo normalno da funkcionišemo — kaže ona.

 

Danas, mesec dana od proslave, pevačica smatra da je najvažnije to što niko od njenih gostiju nije imao težu kliničku sliku. Kao jedna od zaraženih, ni ona "nije osetila koronu".

 

foto: Damir Dervišagić

Nisam imala nikakve tegobe. Osećala sam se potpuno zdravo, ali sam se preventivno testirala zbog bebe. Jednostavno, bilo mi je bitno da Željko bude zdrav, nisam htela da rizikujem. Zašto bismo zarazili bebu ili snajku, koja posle porođaja ima oslabljen imunitet?  priseća se Ceca.

 

Neizmerno joj je žao što je na jedan od najlepših trenutaka u njenom životu, momenat kad je njen sin postao otac, a ona baka, bačena senka zbog korone. Ali, kaže da sada jedva čeka da provodi vreme sa malenim Željkom.

 

Bila sam svesna da je za bebu najbolje da se Veljko i ja izolujemo — on je dane provodio u svojoj, a ja u mojoj sobi. Nisam dramila, niti sam patila što u tim prvim danima ne mogu da budem sa unukom, jer sam zrela žena i na prvo mesto stavljam interese onih koje volim. A u tom trenutku u Željkovom interesu je bilo da ne bude u blizini oca i bake — priča ona i kaže da je Veljko trenutno sa Bogdanom i sinom trenutno u Titelu, jer u njenoj vili na Dedinju, gde će sin i snajka živeti, još uvek nije gotova soba za bebu.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako se majstori nalaze u njenoj kući, Ceca kaže da nije tačno ono što se piše po medijima, a to je da ona sređuje sobu za unuka.

 

Bogdana je uređuje i sve radi po svojoj želji. Nije tačno da to radim ja! Ja sam sama uređivala sobe za svoju decu. Niko mi se nije mešao, pa neću ni ja Bogdani. Nisam takva svekrva, niti planiram da budem tašta koja se meša. Ja sam žena koja ima svoj život i ne uplićem se u tuđi, kako bih lečila sopstvene frustracije — kaže pevačica.

 

 

makonda-tracker