POSLEDNJI POZDRAV

PORODICA SE POTRESNIM REČIMA OPROSTILA OD BOBANE: Sin i suprug preminule sportistkinje porukom rasplakali SRBIJU!

0

Srpska strelkinja Bobana Momčilović Veličković biće sahranjena u sredu u rodnom Boru.

foto: youtube printscreen/, dom omladine bor
foto: youtube printscreen/, dom omladine bor

Od srpske strelkinje poslednji put oprostiće se porodica, prijatelji, kolege, poznanici na komemorativnom skupu zakazanom za sredu u muzičkoj školi u Boru, nakon čega se uslediti polaganje urne.

 

Suprug Miroslav i sin Vukašin oprostili su se od Bobane rečima koje lome i najtvrđa srca.

 

- Možda spava sa očima izvan svakog zla, izvan stvari, iluzija, izvan života, i snjom spava, neviđena, njena lepota; Možda živi i doći će posle ovog sna. Možda spava sa očima izvan svakog zla. Zauvek ćemo te voleti - piše u poruci koju su potpisali suprug Miroslav i sin Vukašin.

 

Bobana Momčilović Veličković donela je 1. juna u Zaječaru na svet zdravog dečaka Vukašina, a nakon višednevnog insistiranja porodice da se prebaci za Beograd, jer je dobila eklampsiju i insistiranja doktora da za tim nema potrebe, u naš glavni grad stigla je nažalost prekasno. Dve nedelje napora doktora da je stabilizuju i pomognu joj da dobije životnu bitku nisu urodili plodom i Bobana nas je napustila 21. juna.

 

Suprug preminule olimpijke Miroslav Momčilović podneo je krivičnu prijavu državnom tužiocu za izvršenje krivičnog dela protiv doktora koji je vodio trudnoću Zorana Roškova, a usled kojeg je Bobana izgubila život.

 

 

makonda-tracker