uvek je bio s lepoticama

ON JE PRVI NA ADRIA TOUR-U KOM JE UTVRĐENA KORONA: Zaraženog Dimitrova bugarski mediji povezivali sa srpskom pevačicom!

0

Kako javljaju domaći mediji, bugarska štampa je pre nego što je otkriveno da je zaražen virusom korona povezivala Grigora Dimitrova s poznatom Srpkinjom

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kako piše Blic, Milica Pavlović plenila je svojom pojavom kada se nedavno pojavila na dobrotvornom turniru Adria Tour u Beogradu, koji je organizovao Novak Đoković.

 

Bugarski mediji su bili oduševljEni našom zvezdom, te su je povezali s teniserom Grigorom Dimitrovim, koji je kasnije objavio da je zaražen virusom korona, nakon čega je dalji turnir otkazan.

 

 

Atraktivna srpska zvezda gledala je meč Grigora Dimitrova protiv Dušana Lajovića na početku turnira, nakon čega su u bugarskim medijima počela spekulisanja.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

- Stvarno sam htela da gledam tenis. Za mene je međutim slobodno vreme ograničeno, a organizacija je veoma teška. Toliko mi se dopalo da ćete me ubuduće sve češće viđati na tribinama - objasnila je Milica koja je odbila da prizna ko joj je favort.

 

Oduševljeni Pavlovićevom, mediji su preneli i da u Srbiji Milicu zovu "Seksi Senjoritom" zbog istoimenog hita. Rođena je u Švajcarskoj, ali je većinu svog života provela u Srbiji kod bake i deke u selu Gornji Bunibrod kod Leskovca.

 

 

makonda-tracker