nova saznanja

IPAK NIJE TAKO BEZAZLENO?! Supruga povređenog otkrila detalje saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao Sloba Radanović

0

Supruga čoveka koji je u saobraćajnoj nesreći zadobio teške povrede glave i karlice priča šta se dešavalo nakon što je došla htna pomoć i odvela Slobu Radanovića i njenog muža u bolnicu.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

 

U saobraćajnoj nezgodi koju su sinoć doživeli pevač Sloba Radanović i njegova devojka Jelena Đuričanin povređena je jedna muška osoba, tvrdi Alo.

 

U pitanju je četrdesetdevetogodišnji muškarac čija supruga je za medije ispričala sve detalje nesreće i šta se dešavalo pošto su stigle Hitna pomoć i policija.

 

 

– Branko, pošto je ostavio kolegu na njegovom mestu prebivališta, službenim autom prelazio je veliku raskrsnicu kod Kvantaša. On je video "stop" znak na raskrsnici i stao je. Na velikoj udaljenosti video je svetla vozila koje se kretalo u njegovom pravcu. Procenio je da je bezbedno da pređe raskrsnicu i prešavši dve trake udario ga je automobil, kojim je upravljao Sloba Radanović, u prednji desni točak. Kako se Sloba kretao velikom brzinom, silina udarca je bila izuzetno jaka i odbila je automobil mog muža 20, 30 metara unazad. Kako nam je kasnije u Urgentnom centru rekao, žurio je da stigne na neku proslavu – ispričala je za Alo.rs Goca Andrić.

 

Ona je napomenula da njen suprug nije vozio brzo i da je vozio službeni automobil koji ne može da postigne veliku brzinu, kao i da su mu u trenutku sudara odletele naočare. Goca nije bila sa suprugom u trenutku nesreće, ali je, čim joj je Branko javio šta se desilo, odmah došla.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

– Nazvali smo Hitnu pomoć na licu mesta i posle dužeg vremena došla su dva vozila i na nosilima su odveli mog muža u bolnicu, zajedno sa Slobom.

 

Goca Andrić je potom ispričala kako su se pevač i njegova devojka ponašali vrlo prema njoj i njenom suprugu u Urgentnom centru.

 

– Sloba je u Urgentnom bio sasvim normalan prema nama, nije bio ni agresivan, ni bezobrazan. Moj muž je rekao da nije bitna ni materijalna šteta, već da svi učesnici sudara nemaju veće povrede i budu dobrog zdravlja. Sloba je bio u saglasnosti sa tim i dečko je rekao da je zdravlje najbitnije.

 

 

makonda-tracker