nije prećutao

OPTUŽILI SU GA DA JE SVE IZMISLIO: Sloba Radanović pokazao aktera neverovatne priče koja je zapalila Tviter (VIDEO)

0

Popularni pevač nedavno je podelio priču o dečaku koji je primetio da mu je ispalo 100 evra i vratio mu novac, a ona nije naišla na pozitivnu reakciju.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Na društvenoj mreži Tviter Slobodan Radanović je pre nekoliko dana ispričao da je naišao na čestitog dečaka koji mu je, iako je u finansijskim problemima, vratio novac.


Malopre dajem klincu koji prosi ispred prodavnice 100 dinara jer mi je toliko kusura ostalo i odlazim. Ne primećujem da mi je ispalo 100 evra. Dolazim do kola i neko me tapše po ramenu. Okrećem se i vidim njega kako mi pruža 100 evra ― napisao je pevač tada.

 

Tviteraši su dočekali ovu priču "na nož" i optužili Radanovića da ju je izmislio zarad "lajkova".


Sada se Sloba ponovo osvrnuo na ovaj događaj ― pronašao je dečaka kako bi potvrdio da se sve desilo baš tako.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic) on


Mnogo njih se sprdalo na račun svega ovoga, što je fascinantno, tužno i jadno, ali ovaj dečak je izabrao da bude pošten. "Izmislio si priču, nije se desilo..." Mnogo njih se sprdalo na račun svega ovoga, što je fascinantno, tužno i jadno, ali ovaj dečak je izabrao da bude pošten ― počeo je Sloba u opisu snimka na Instagramu.


On je još jednom pohvalio dečaka.


Poenta svega toga uopšte nije novac. Poenta je da ovaj dečak ne želi nešto što mu nije namenjeno. On se pre toga zadovoljio sa 100 dinara, koje sam mu dao od srca, jer nisam imao više dinara trenutno kod sebe. Dok sam mu davao, ispalo mi je 100 evra, koje su bile namenjene za nešto drugo Zadovoljio se sa 100 dinara i vratio mnogo više, iako nije morao, jer ja nikad ne bih skontao gde mi je novac ispao ― dodao je pevač. ― Dočekali smo da običan papir sortira ljude u ovom bezvrednom društvu. Ovaj momak je iz svoje kuće poneo nešto što samo odatle i može da se ponese. A to je poštenje, odgoj i vaspitanje. Zato što je takav dobiće mnogo više. Bar od mene.

 

 

makonda-tracker