mnogi su je voleli

SEĆATE LI SE LEPE ANAI? Region ju je obožavao, njeno srce nije kucalo čak 8 sekundi, a danas je supruga GUVERNERA (FOTO)

2

Ona je bila jedna od onih zvezda koje su u isto vreme gradile glumačku, muzičku, ali i modnu karijeru!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Anai Puente proslavila se ulogom Mie Koluči u hit seriji Rebelde (Buntovnici), a ujedno je radila i na muzičkoj karijeri, tako što je bila deo grupe RBD, koju su činili protagonisti ove serije.

 

Anai je jedna od onih zvezda koje su u isto vreme gradile glumačku, muzičku, ali i modnu karijeru - sve to uz humanitarni rad. Ani, kako glasi njen nadimak, uspela je sa svojim kolegama iz grupe RBD da dva puta napuni tadašnju Beogradsku arenu, a potom nastupila samostalno u Domu sindikata, ali i u Areni još jednom, gde je publici predstavila svoj prvi solistički album.

 

foto: Profimedia

Nakon raspada grupe, ona je nastavila sa solo muzičkom karijerom, koju je započela zapravo mnogo pre pristupanja bendu. Naime, ona je prvi album snimila s svega 10 godina.

 

Ipak, ono zbog čega su je fanovi posebno cenili jeste humanitarni rad, jer ova zvezda ima i svoju fondaciju koja pomaže mališanima širom Meksika. 

 

foto: Profimedia

 

Poznato je da je Anai pet godina bolovala od anoreksije, a tokom porodičnog odmora pozlilo joj je, pa je hitno prebačena u bolnicu. Navodi se da njeno srce nije kucalo čak osam sekundi. Naime, devijacija septuma Anai je dovela do zdravstvenih briga, pa čak i do infarkta!

 

Nakon duže pauze, vraća se na scenu, na radost mnogobrojnih njenih fanova. Ani je, inače, bila i prva dama meksičke savezne države Čijapas, s obzirom na to da je njen suprug Manuel Velasko Koeljo bio guverner Čijapasa. Par je dobio sina Manuela 2017. godine, a pre mesec dana i sina Emilijana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anahi (@anahi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anahi (@anahi) on

 

 

makonda-tracker