estrada strepi

"NIJE SRAMOTA BITI BOLESTAN!" Jovana i Željko Joksimović se oglasili nakon što su dobili rezultate testa na virus korona

0

Mediji su sinoć javili da je voditeljka zaražena, što je ona demantovala istakavši da još uvek čeka rezultate, a oni su stigli jutros!

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Domaći mediji pisali su sinoć, nakon vesti da je nekoliko zvezda zaraženo proteklih dana na žurki povodom rođenja prvog deteta Veljka i Bogdane Ražnatović, odnosno na rođendanskoj proslavi koju je organizovala Mia Borisavljević, da je među njima i Jovana Joksimović.

 


Voditeljka, koja je prvom pomenutnom slavlju prisustvovala u društvu supruga Željka, demantovala je ove navode i rekla da još uvek čeka rezultate, kao i da će ih sigurno saopštiti kada stignu, što se dogodilo jutros.


Kako piše Blic, ni kantautor ni voditeljka nemaju razloga za brigu.


Negativni smo — izjavio je par za ovaj portal, koji dodaje da su njih dvoje uradili PCR test.

 

Voditeljka se potom obratila javnosti putem društvene mreže Instagram, gde je poručila:

 

- Nije sramota biti bolestan. Sramota je lagati da je bolestan onaj ko to nije. Željko i ja smo se testirali na koronu. Željko i ja smo se testirali na koronu. Negativni smo. Društveno je odgovorno testirati se ukoliko ste bili u kontaktu s nekim kome je potvrđen virus.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

 

 

 

makonda-tracker