KAKO VAM izgleda?

NE SMETA JOJ ŠTO NIKADA NEĆE POSTATI PRINCEZA OD MONAKA: Unuka Grejs Keli je prava lepotica, ali bez titule! (FOTO)

2

Ona je ćerka princeze Stefani i njenog bivšeg telohranitelja Žan Rejmonda Gotliba

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kamila Gotlib je od rođenja bila naviknuta na luksuzni način života i čak je provela karantin na potpuno drugačiji način od svih ostalih stanovnika Monte Karla.

 

Ona je ćerka princeze Stefani i njenog bivšeg telohranitelja Žan Rejmonda Gotliba. Ljubavnici su skrivali svoju romansu, ime oca se ne nalazi u njenom izvodu rođenja, iako je ona nasledila njegovo prezime. Kamila nikada neće moći postati princeza od Monaka, jer se smatra nelegitimnom, međutim, ta okolnost joj očigledno ne smeta.

 

Oko 70 hiljada ljudi zapratilo je Instagram profil Kamile. Ona velikodušno deli svakodnevne trenutke svog luksuznog života: isprobavanje dizajnerske odeće, kupanje u bazenima sa zadivljujućim pogledom i putovanja privatnim avionima do hotela sa pet zvezdica u najudaljenijim krajevima sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on

Unuka Grejs Keli ne zaboravlja na posao: naravno, ona ne mora da sedi u kancelariji od jutra do večeri, ali aktivno se uključuje u dobrotvorni rad. Kamila je pokrenula edukativni program koji ima za cilj da objasni opasnosti od vožnje u pod uticajem alkohola.

 

Devojka je neverovatno slična svojoj baki: punih usana, prelepih očiju i divnih kovrdža. Zahvaljujući modernim običajima, Kamila neretko pokazuje svoju figuru na Instagramu: pozira u vrlo neskromnim pozama, a njeni pratioci to vole.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on

 

makonda-tracker