oduševljena je

„MOŽE GOLA DA SE SKINE — MENI JE ZLATNA!“ Goca Božinovska ispričala kako se Bojana Rodić snalazi u njenom domu

2

Sin poznate pevačice Mirko Šijan odnedavno je u vezi sa sestrom Bogdane Ražnatović, a Goca sada otkriva kako se Bojana snalazi u ulozi domaćice i šta ona misli o tome

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Pevačica Goca Božinovska rekla je za "Kurir stars" da obožava Bojanu Rodić, devojku svog sina Mirka Šijana i rođenu sestru Bogdane Ražnatović.

 

— Daj Bože da mi bude snaja, ona je čigrica kao i ja, zato mi se sviđa. Nasmejana ulazi na vrata i odmah me grli, ljubi. Mom sinu je vreme da se ženi, a Bojana je iz domaćinske kuće. Kćerka mi je rekla da će je poljubiti jer je prvi put ustala, a u kući je sve čisto kao u apoteci! Sve hoće da pomogne, da čistimo i sredimo, a ja joj kažem da pusti to, neka se isfenira, uradi noktiće — rekla je Goca.

 

 

 Volim modernu i atraktivnu snajku, ne treba meni fizikalac niti kućna pomoćnica. Voleću snajku kao da mi je dete, može gola da se skine, meni je zlatna. Samo da priča sa mnom i ne laže me — rekla je Goca.

 

Ima li svadbe u najavi?

 

 Čim shvate da mogu jedno s drugim, da žive zajedno i stvaraju porodicu, neka se uzimaju. Živim za svoju decu, ja sam ljubav sa pokojnim suprugom završila, sada mogu da budem samo majka i baba — rekla je ona.

 

1 / 8 Foto: ATAImages

 

O sinu Mirku je rekla da je lep, ali da se ljuti kada mu ona to kaže.

 

— Lep mi je kao lutka, kad se sredi, kažem mu "Jao, sine, što si lep", a on meni odgovori "Beži bre, haluciniraš". Ma, momčina. Mio je, drag i vaspitan, a ozloglasili su ga kao da je neka budala i kriminalac — rekla je ona.

 

 

 

makonda-tracker