Potresena

"PLAKALA SAM, BILA SAM ZAPANJENA": Branka Veselinović progovorila o nepravdi prema prijateljici Desanki Maksimović

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Besmrtna Branka

09-06-2020 13:57h
Divna duša kao i Desanka, retke su danas takve. No, u lektiri se neke stvari moraju menjati, ne mogu nam ostati klasici oni koji su to bili 50-ih i 60-ih godina prošlog veka u FNRJ i SFRJ. To se ne odnosi na Desanku, ali bilo je dosta zastupljenih pisaca samo zato što su bili komunistički miljenici, a ne po vrednosti, i vreme im je da se izbace iz programa! Treba svakako biti pažljiv i prilikom izbacivanja i uvođenja novih, ot toliko pisaca ne može me niko ubediti da nam u lektiri treba na primer Orhan Pamuk! Makar šta! A da li je jedan Bulgakov zastupljen, interesuje me?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: