nešto drugačije

OVAKO NEŠTO SE NE VIĐA SVAKI DAN! Edita u neobičnoj odevnoj kombinciji za noćni provod, fanovi je obasuli komplimentima

1

Popularna pevačica odabrala je za svoj prvi nastup nakon izolacije nesvakidašnji stil i privukla mnogo pažnje

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Edita Aradinović je tokom kritičnog perioda pandemije virusa korona u Srbiji ostajala od kuće, odnosno pridržavala se mera opreza kako bi se sprečilo širenje virusa, a njena karijera je, kao i u slučaju njenih kolega, bila na pauzi.

 

Kako mere u našoj zemlji popušaju, tako se estrada polako vraća na posao, a Edita ovih dana svaki put kad izađe iz kuće privuče mnogo pažnje svojim modnim odabirima! Tako je na proslavi rođendana Katarine Grujić oduševila malom crnom haljinom, a potom na otvaranju letnje sezone jednog beogradskog kluba i neobičnim spojem patika i elegantne haljine!

 

Ovog puta pevačica je odabrala varijantu kojom dominira plava boja, odnosno neobično odelo koje čine kratak, ali predimenzioniran blejzer i dubok, širok i veoma kratak šorts. Ipak, ovaj zanimljiv stil Edita nije ponela na golo telo, već je imala providne čarape i triko, a najzanimljiviji detalj je masivan broš u obliku guštera!

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ona je fotografiju podelila i na svom profilu na Instagramu, a njeni fanovi oduševljeni su Editinim originalnim izdanjem, pa su joj uputili veliki broj komplimenata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by editta (@editaaradinovic) on

 

 

makonda-tracker