radovi u toku

BRENA ŽELI DA UŽIVA NA PLANINI, VAN GRADSKE GUŽVE: Pevačica će za ovaj luksuz uložiti 100.000 evra!

4

Opremiće je baš po svom ukusu

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevačica Lepa Brena kako mediji prenose preuređuje nekretninu na Zlatiboru, kako bi u njoj uživala kada joj ne prija boravak u gradu. Za ovu rekonstrukciju, navodno će 100.000 evra.

 

"Od mnoštva nekretnina koje Živojinovići poseduju, Breni je oduvek bio najdraži restoran na Zlatiboru. Ona je i bila inicijator da se taj lokal kupi, budući da obožava da boravi na planini. Upravo zbog toga je taj restoran bio prvi na listi za renoviranje. U nekoliko nedelja osmislila je sve, odlučila da će potpuno preurediti svaki ćošak, a zatim napravila računicu koja je pokazala da će morati da izdvoji nešto više od 100.000 evra", kaže izvor koji otkriva da folk zvezda ne žali novac kada je posao u pitanju.

 

foto: Luka Stojanović

"Budući da uskoro kreće letnja sezona, Brena želi da se renoviranje što pre završi. Letnja i zimska sezona su najisplativije na planinama, zbog čega je uposlila najbolje radnike i čak dvostruko veći broj ljudi. Radnici rade dan i noć, a Brena planira da za nekoliko dana ode na Zlatibor i lično nadgleda završne radove. Kada je već dal toliki naovac, bila bi prava šteta da nešto ne bude po njenoj zamisli", zaključuje izvor.

 

 

makonda-tracker