KAKO VAM SE ČINI?

POKAZALE SU HRABROST ALI NISU IZGUBILE ŽENSTVENOST: Ove HOLIVUDSKE lepotice obrijale su GLAVU zarad uloge! (FOTO)

0

Publika je bila iznenađena kada ih je videla u ovom izdanju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pojedine slavne glumica odlučile su se na drastične promene zbog uloga i posla i to im je donelo višestruku korist. Publika ove lepotice nije mogla da zamisli u ovom izdanju.

 

Kejt Hadson

 

foto: Profimedia

Njena ženstvenost nešto je po čemu je prepoznatljiva, pa su baš zato svi ostali u šoku kada su je videli ošišanu do glave na ulicama Njujorka. Ipak, ona je samo veliki profesionalac i svoje duge kose odrekla se zarad uloge u filmu "Sister".

 

foto: Profimedia

Šinejd O'Konor

 

foto: Profimedia

Ova pevačica irskog porekla ne samo da je plenila anđeoskim glasom tokom devedesetih godina prošlog veka već je veliku pažnju javnosti privukla i njena lepota. Pravilne crte lica i krupne oči došle su do izražaja posebno kada se ošišala do glave dokazavši da i takva frizura može da bude veoma ženstvena.

 

Šarliz Teron

 

foto: Profimedia

Južnoafrička lepotica iznenada je šokirala javnost kada je donela odluku da se ošiša na ćelavo.

 

"Samo mi je odjednom palo na pamet da se ošišam. U filmu "Pobesneli Maks" nisam imala ideju šta bih uostalom radila s dužom kosom, znala sam da ću biti u pustinji i morala sam da obrijem glavu. Sledeći dan sam to i uradila. Sada ne mogu ni zamisliti da je moglo da bude drugačije." - rekla je posle šišanja Šarliz.

 

foto: Profimedia

Natali Portman

 

foto: Profimedia

Prošlo je tačno 15 godina otkako je glumica obrijala glavu za ulogu u filmu "V for Vendetta".

 

Natali je poznata po tome što nije često bila sklona eksperimentima, pa je retko mogla da se vidi s drugačijom frizurom osim dugom talasastom kosom, stoga jedino možemo zaključiti da joj frizure poput nularice ili kratkog boba sa šiškama iz uloge Matilde iz filma "Profesionalac" za promenu fantastično stoje.

 

foto: Profimedia

Demi Mur

 

foto: Profimedia

Kada je glumica obrijala glavu 1997. godine za ulogu u filmu "GI Jane", odjednom su svi hteli da joj dotaknu glavu.

 

Demi je ostala poznata po toj ulozi, ali i kao uzor mnogim ženama koje su nakon tog filma odlučile da se oslobode duge kose i očeliče svoj duh.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker