nije stidljiva

OVO NE MOŽE SVAKO DA NOSI! Jelena Karleuša za 24 sata ponela dve odevne varijante zbog kojih će vam se ZAVRTETI U GLAVI

16

I izvajane noge, i bujno poprsje, i savršena zadnjica i ravan stomak — sve ovo pokazale su dve ultraprovokativne odevne kombinacije popularne pevačice

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Nakon što je napravljena pauza u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" zbog pandemije virusa korona, snimanje se nastavilo punom parom, a za modne sladokusce to znači — još uživanja u odabirima Jelene Karleuše.


Nakon što smo je nekoliko dana viđali u, za njene standarde, smernijim odevnim kombinacijama, pevačica je za kraj nedelje ostavila najupečatljivije, najprovokativnije i najsmelije, odnosno odevne varijante koje su u njenom stilu.

 

Najpre smo je videli u veoma kratkom svetlucavom šortsu i topu zelene boje i, ako je iko uopšte sumnjao, pokazala nam da je njeno telo za letnju sezonu, sunčanje i plaže i te kako spremno... Rešila je da upotpuni ovaj izgled s nude sandalama s visokim štiklama, a posebno interesantan detalj su efektne šnalice u puštenoj kosi.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Dan kasnije, Jelena je zadala "završni udarac". S obzirom na to da se "Zvezde Granda" nastavljaju tek u septembru i da će njeni fanovi biti uskraćeni da je ovako često viđaju, ona ih je obadovala pojavivši se u ultraprovokativnoj haljini s notom stila devedesetih. Reč je o mini-haljini s leopard printom, bez rukava i s tanušnim bretelama, koja je pripijena uz telo i samim tim mogu da je nose samo dame besprekorno izvajane figure.


Kombinovala ju je s Luj Viton torbicom koju je nosila i nekoliko dana ranije tokom posete sudu, a tu su i veoma elegantne i jednostavne crne sandale.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ne sumnjamo da ćemo i u narednom periodu od Jelene videti mnogo interesantnih odevnih kombinacija, a do tada, podsetite se ovih koje je ponela samo prethodnih dana!

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker