ovo niste znali o njoj

DOBILA JE ONO ŠTO JE ZASLUŽILA! Kasirke Jeleni Karleuši priredile nešto što će sigurno pamtiti celog života

11

Popularna pevačica otkrila je interesantnu priču o svojoj svakodnevici i i simpatičnom iznenađenju koje je nedavno doživela

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelena Karleuša jedna je od zvezda prema kojima niko nije ravnodušan!


Ona nikad ne krije svoj stav, koliko god tema bila kontroverzna, a pažnju privlači i svojim stilom, pesmama i privatnim životom. Ipak, pevačica ne haje za negativne komentare, a fanove ima svuda ― pa čak i kad trkne do lokalne prodavnice.


Tako je Jelena otkrila da je kasirke u supermarketu koji posećuje toliko vole da su rešile da joj prirede iznenađenje!

 


Kako je ona ispričala u jutarnjem programu TV Prva, tokom vanrednog stanja i izolacije zbog pandemije virusa korona, uglavnom je vreme provodila brinući o kući i svojoj porodici, pa je tako redovno išla u kupovinu u supermarket. Među brojnim nervoznim kupcima Jelena se istakla kao veoma ljubazna, a radnice u marketu rešile su da je nagrade za to.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ja sam od prodavačica dobila nagradu! Poklonile su mi paket u kojem su bili kafa, vino, slatkiši, a dobila sam jer sam najljubaznija mušterija. Kasirke su se skupile da mi daju poklon, a svi iza u redu su negodovali i vikali : "Ja sam fin" ― ispričala je pevačica.


Ona se osvrnula na onlajn koncert koji je pre nekoliko dana održala i istakla da je to što je često osporavaju nešto što je gura napred.


Želja za dokazivanjem u zemlji gde te omalovažavaju i govore da ne možeš nešto. To je u mom slučaju velika atomska bomba. Dokazujem se sebi, ja sam sujetni lav i želim da dam 300 posto od sebe. Na ovom koncertu sam bila jako umorna, teško je bilo i pevati i igrati, ali sam rekla sebi "Nećeš valjda ti da budeš najslabija karika"i nastavila ― iskrena je Jelena.

 

 

makonda-tracker