njen prvi utisak

"KAKVA I MOŽE DA BUDE?" Goca Božinovska upoznala lepu Bojanu, pa progovorila o njoj, ali i bivšoj Mirkovoj devojci

2

Pevačica Goca Božinovska upoznala je novu devojku svog sina Mirka Šijana, pa odala svoje prve utiske o njoj.

foto: ATAImages
foto: ATAImages

Nedavno se saznalo da se sin Goce Božinovske Mirko Šijan upustio u emotivnu vezu sa Bojanom Rodić, sestrom supruge Veljka Ražnatović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirko Šijan (@miresijan) on

 

Goca je sada otkrila da je upoznala Bojanu i da joj se dopada.

 

- Eto, konačno sam i ja upoznala moju novu snajku Bojanu. Divna je i lepa devojka. Prvi utisak mi je ekstra. Deca se vole, ne razdvajaju se. Proslavljaju rođendane, slave sve lepe trenutke zajedno - ispričala je pevačica za "Star".

 

1 / 10 Foto: Instagram

 

- Kakva i može da bude devojka kad je iz dobre porodice? Izuzetno je dobro dete. Volela sam ja i Mirkovu bivšu devojku, da se razumemo. E, sad, devojka je devojka dok ne postane zakonita žena.

 

- Svi pričaju o svadbi, ali deca su se tek upoznala. Prerano je sve to nekako. Dođe ona jednom nedeljno, ali da se zna da ovo moje renoviranje kuće i ograde nema nikakve veze sa Mirkovom novom devojkom. Tri meseca nisam ništa mogla da radim na renoviranju kuće, jer su svi majstori koje sam zvala izbegavali da rade. Sve su to nekako stariji ljudi koji su u strahu da se ne razbole. Sad ne znam gde ću pre. Svašta radim po kući. Imati kuću nije mala stvar. Moram ogradu da sređujem i krečim - ogradila se folkerka.

 

 

makonda-tracker