nova veza?!

ŠUŠKA SE DA JE ZBOG NJE OSTAVIO VERENICU: Mirko Šijan u vezi sa sestrom Bogdane Ražnatović?

4

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, navodno je ostavio verenicu Olju posle skoro tri godine veze zbog Bojane Rodić, starije sestre Bogdane Ražnatović.

foto: Instagram
foto: Instagram

Mediji pišu da se sa njom provodio usred policijskog časa u Srbiji, ali i sa još desetak prijatelja u jednoj vikendici nadomak Beograda.

 

Kako se navodi, veselo društvo se provodilo uz glasnu muziku do duboko u noć, a zaljubljeni par se snimao kamerom u zanosu uz poljupce.

 

- Tri dana smo u vezi, je l' tako Bojana? - odgovorio je Mirko posle dobijenih pitanja u "lajvu" koji je pokrenuo na Bojaninom Instagramu.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

Mirka su neprestano pitali za raskid sa Oljom, a više njih je zanimalo da li je to s Bojanom samo avantura. Šijan se smejao na provokacije.

 

Inače, prve ljubavne varnice između sina Goce BožinovskeBojane Rodić sevnule su, navodno, još odavno, ali su jedno za drugim potpuno poludeli na Kopaoniku sredinom februara, gde je Mirko bio sa verenicom Oljom, a Bogdana sa sestrama i Veljkom Ražnatovićem.

 

"Šijanova devojka Olja je odavno primetila da Mirko flertuje sa Bojanom i žalila se prijateljima na njegovo ponašanje. Mirko jednostavno nije mogao da ostane imun na Bojaninu pozitivnu energiju i veselu prirodu, Olja je skroz poludela na Kopu jer je shvatala da Mirko Bojanu stalno traži pogledom u velikom zajedničkom društvu, danju po stazama, a noću po klubovima. Olja i Mirko su se svađali zbog Bojane, a on je uporno ubeđivao da umišlja i da mu se Bogdanina sestra ne sviđa", priča izvor za domaće medije.

 

foto: Dragan Kadić

 

 

makonda-tracker