mnogi su ga voleli

"DOTAKAO SAM DNO I PODIGAO SE!" Saša Đani Ćurčić NAJISKRENIJE do sad progovorio o svom životu, evo ČIME SE BAVI DANAS!

2

Odluke koje je Đani donosio u životu nisu uvek bile ispravne i mnoge su ga koštale, ali nikada nije odustao od borbe!

foto: YOUTUBE SCREENSHOT/BIMBROSBEOGRAD
foto: YOUTUBE SCREENSHOT/BIMBROSBEOGRAD

Iako se spekulisalo da će Saša Đani Ćurčić postati deo rijalitija na jesen, nekada jedan od najuspešnijih srpskih fudbalera, koji je zarađivao milione, kaže - od toga nema ništa.

 

"Nisam mogao da verujem i baš sam se šokirao kada sam video da me neko dovodi u vezu sa rijalijem. Poslednjih deset godina se borim da sazrim kao osoba i da se vratim fudbalu, kao svojoj prvoj ljubavi. Fudbalski sam trener, gradim svoj intergritet i ovakve insinuacije od nekih izvora mi ne prijaju. Nikada u životu neću ni pomisliti da uđem u rijaliti i samo pominjanje mog imena u tom kontekstu je prljanje mog integrideta i obraza", počeo je on svoju priču, pa nastavio:

 

"Gorko se kajem što sam ušao u prvi rijaliti. Rijaliti su kao tetovaža i navučeš se, dođe jedan, drugi, treći. Ja sam video da je to postala jedna magnetna rupa koja te privlači. Shvatio sam da nisam za to, presekao sam i promenio sam život iz korena, vratio sam se fudbalu. Ja sam imao karijeru i pre rijalitija, ja sam fudbaler koji ima svoj brend od kojeg je živeo, živim sad i živeću. Završio sam sa pričom u rijalitijima i želim da svi zaborave. Trener sam, ambasador sam jednog prvoligaškog kluba i ne želim da mi ovo ruši moju reputaciju koju sam gradio i za koju sam se izborio da je vratim."

 

1 / 5 Foto: printscreen

 

Poslednjih godinu dana Đani, inače, radi u Šangaju kao trener, ali je zbog pandemije koronavirusa još drugog februara došao u Srbiju. Posao u Kini ga, kaže, i dalje čeka, a on je objasnio i kako je došlo do toga da baš tamo živi i radi.

 

"Tamo je sve zaustavljeno, znate da je sve odatle krenulo, i došao sam ovde. ... Čekamo da se Kina otvori granice i da se vratim", rekao je nekadašnji fubaler, pa objasnio i kako izgleda njegov dan u Kini...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker