PEVANJE MU NIJE BILA PRVA ŽELJA

MALO POZNATI DETALJI IZ ŽIVOTA DARKA LAZIĆA: U ovoj EVROPSKOJ zemlji završio je školu, a evo čime je želeo da se BAVI!

2

Kada se sa 17 godina pojavio u četvrtoj sezoni “Zvezde Granda” i raskošnim glasom zatresao prozore studija u Košutnjaku, svi su znali da je zvezda rođena.

foto: Ana Paunković

Ubrzo nakon što se oporavio Darko je nastavio po starom. Fotografije sa alkoholom u ruci i kazne ubrzo su ponovo postali deo njegovog života. Snimci na društvenim mrežama zbog kojih su se mnogi pitali da li on vozi motor, auto i letilicu podigli su pravu medijsku pompu. Čak i njegovi fanovi su pokušavali da mu “održe lekciju” ali se on prvadao da ne krši Zakon. Što se ubrzo ispostavilo kao netačno.

 

Krajem marta ove godine dok ja na snazi bio policijski čas Lazić je bio u automobilu, koji je u okolini Šapca zaustavila policija u večernjim satima. Folker i još dve osobe koje su se sa njim nalazile u vozilu privedeni su kod sudije po hitnom postupku, a zatim im je izrečena kazna od po 80.000 dinara. Darko se nakon svega oglasio na društvenim mrežama, pa priznao da se automobilom kretao posle 17 sati, kada na snagu stupa policijski čas, čime je prekršio zakon.

 

- Tačno je da sam okasnio malo policijski čas, okasnio sam 15-20 minuta zato što sam imao probleme sa kolima, a to da sam vozio – nisam, vozio je moj prijatelj... Ovo je prava istina. A platiću kaznu jer sam okasnio - poručio je Darko i tako plaćanjem kazne u vrednosti od skoro dve prosčene plate “rešio problem”.

 

 

makonda-tracker