ranije nismo primećivali

OVO JE SVIMA „ZAPALO ZA OKO“: Verenica Slobe Radanovića je još uvek UDATA? (FOTO)

1

Dok popularni pevač i njegova draga planiraju svadbu, mediji pišu da ona nije okonačala prethodni brak

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Proteklih meseci, pevač Slobodan Radanović i lepa Jelena Đuričanin bili su nerazdvojni, a on je više puta pričao o svojoj ljubavi prema njoj. Par planira da uskoro stane na ludi kamen i ozakoni svoju vezu, a neretko na društvenim mrežama objavljuju fotografije i snimke kojima pokazuju koliko su srećni.

 

Ipak, na jednom od njih pevačevi fanovi sada su primetili interesantan detalj – Jelena i dalje nosi burmu iako su mesecima pevač i njegova izabranica tvrdili da se ona razvela, a više se o njoj ne piše kao o Jeleni Đuričanin Marković, već se navodi samo njeno devojačko prezime.

 

foto: Printscreen, TikTok

Ni Sloba ni Jelena još uvek nisu prokomentarisali ovaj detalj.

 

Pevač je, inače, ranije otvoreno za medije pričao o negativnim komentarima na njegov račun zbog toga što je zaljubljen u ženu koja iza sebe ima brak i decu.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

 

Šta me briga šta ko priča? Imam devojku koja je bila udata i ima dvoje dece! Možeš misliti — iskren je bio Sloba. — Evo, ja sam upravo bio kod svojih roditelja s devojkom Jelenom i moja majka je oduševljena njom. Ne smeta joj što ima dvoje dece. Zašto ni to uopšte nekom i smetalo? Niti vidim da bi iko trebalo da se stidi što ima decu. Pa, nisu njena deca tumori na mozgu da ih se stidim. Deca su nešto najlepše na svetu.

 

 

makonda-tracker