SLAVNA GLUMICA

KAO DEVOJČICA ZAKORAČILA JE U SVET ODRASLIH, NA NAGOVOR OVIH ZAVODNIKA: Isplivali iznenađujući detalji o Elizabet Tejlor

0

Nakon 1980. godine sve češće počinje da se pojavljuje povremeno u serijama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Elizabet Tejlor jedna je od najvećih filmskih glumica kojoj nema premca. I za vreme njenog života, ali i nakon smrti mnogi su nagađali kako je izgledao život dive koja je to prerano postala. Već je kao devojčica osetila ukus slave, a najnovija biografija naziva "The Life and Times of Mickey Rooney" otkriva mnogo detalja iz privatnog života slavne glumice.

 

U biografiji glumca Mikija Runija piše da je Liz izgubila nevinost sa 15 godina s britanskim glumcem Piterom Lofordom, da ju je zavodio Ronald Regan, kolega glumac Miki Runi kao i Orson Vels. Autori biografije Danfort Prins i Darvin Porter takođe navode da je Tejlor imala samo 11 godina kada ju je glumac Rodi Mekdauel naučio kako da zadovolji muškarce bez da spava s njima, piše Daily Mail.

 

U biografiji je Liz opisana kao mlada devojčica koja je brzo ušla u svet odraslih i svet seksualnosti. Kada je sa 11 godina došla na audiciju za film "Nacionala Velvet" producent joj je rekao da nije dovoljno razvijena, ali ona im je odgovorila: "Ne brinite, dobićete grudi". Nakon tri meseca vratila se i pokazala dekolte. Mlada Elizabet koristila je razne preparate kako bi ubrzala rast grudi i radila bezbroj vežbi – sve kako bi dobila ulogu. Svojom pojavom je rano počela da osvaja muškarce.

 

"Ona je najlepša žena koju sam ja video u svom životu", rekao je pisac Džerom Dejvid Selindžer nakon što ju je video prvi put.

 

"Nikada neću zaboraviti trenutak kada sam je prvi put ugledao. Osećao sam se kao prljavi starac jer me privukla mlađa devojka", rekao je svojevremeno Orson Vels.

 

Njen izgled, ali i ličnost, doveli su je do toga da je postala legenda. Liz se rodila 27. februara 1932. godine u Hempstedu, severnom predgrađu Londona. Film je zavolela u ranom dobu, pa je prvu ulogu dobila već s devet godina u filmu "Svakog minuta se rodi po jedan".

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker