reanimirali je 40 minuta

MANEKENKA DOŽIVELA TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Preživela je kliničku smrt zbog teške povrede glave, a nakon što se probudila u bolnici tvrdi da je ZGROŽENA svojim odrazom u ogledalu (FOTO)

0

Ona je preživela kliničku smrt zbog povrede glave, a potom se probudila u bolnici, unakažena, i kako kaže, možda prikovana za kolica do kraja života.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tridesetogodišnja Evgenija Smetanina koja važi za jednu od najlepših ruskih manekenki, tvrdi da ne može da gleda svoj odraz, nakon što je doživela stravičnu nezgodu u automobilu.

 

Naime, manekenka je odlučila da se vozi takozvanim "blabla" vozilom i uštedi novac prilikom putovanja, a potom se i dobro zabavi, ali se vrlo brzo pokajala, jer se vozač u automobilu uspavao što je dovelo do stravične saobraćajne nezgode.

 

Ona je preživela kliničku smrt zbog povrede glave, a lekari su je nakon što je dovezena u bolnicu reanimirali 40 minuta.

 

foto: Profimedia

Nakon što se probudila obratila se javnosti tvrdeći da je unakažena, i kako kaže, možda će biti prikovana za kolica do kraja života.

 

- Zgorežena sam svojim odrazom u ogledalu. Ne mogu da gledam sebe - kroz bes i suze izjavila je mlada manekenka.

 

foto: Profimedia

Evgenija je objavila nekoliko fotografija i video snimaka na kojima se vidi njeno krvavo lice, odeća, smrskano vozilo, ali i snimak koji je nastao samo 5 minuta pre stravične nesreće.

 

Ona je inače jedna od najuspešnijih ruskih modela koju su svojevremeno prozvali "kraljicom lepote" , a 2017. godine takmičila se za titulu najlepše Ruskinje na državnom takmičenju modela.

 

 

makonda-tracker