nije razmažena bogatašica

OVAKO IZGLEDA IZOLACIJA U VILI OD 550.000 €: Možete li da pogodite kako je Elena Kitić provela kritičan period?

2

Sigurno ne onako kako zamišljate!

foto: Instagram
foto: Instagram

Elena Kitić, povedena iskustvom roditelja, Mileta Kitića i Marte Savić, čiji je brak često bio pod lupom domaćih medija i služio za brojne natpise, odlučila je da privatnost sačuva za sebe.

 

Ipak, njen otac je sada otkrio delić njihovog života. Naime, iako živi u luksuznoj vili s bazenom usred dnevne sobe i neverovatnim glamurom, teretanom, bilijar-salom...

 


Elena nije vreme provodila sunčajući se, već je iskoristila ovaj period da nauči nešto novo. Kako je Mile Kitić ističe, njegova mezimica poštovala je mere i nije napuštala porodični dom.


Elena je bila jako dobra tokom trajanja vanrednog stanja. Dva meseca nije izlazila nigde. Bila joj je tu jedna drugarica i imali smo čoveka koji je išao na pijacu za nas – rekao je pevač. – Ta njena drugarica je kuvala, a nekad smo i naručivali hranu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic) on


Miletova supruga i Elenina majka Marta Savić je sticajem okolnosti bila "zaglavljena" na Dominikani u proteklom periodu, ali njihov dom nije bio bez domaćica.


Elena je uz tu drugaricu naučila da kuva ponešto. Od ranije je i uz majku učila, pa zna nešto, ali je ipak imala zamenu – ističe Mile.
 

 

makonda-tracker