nisu žalili para

BAZEN USRED SOBE, BILIJAR SALA, PROSTRANO KUPATILO...: Zavirite u LUKSUZNU vilu Mileta Kitića vrednu POLA MILIONA evra!

2

Marta Savić i Mile Kitić poseduju velepnu kuću za koju nisu žalili para

foto: Nemanja Pančić
foto: Nemanja Pančić


Tokom hapšenja Radiše Trajkovića Đanija, Mitra Mirića i fudbalera Aleksandra Prijovića koji su bili privedeni zbog kršenja policijskog časa i okuplanja gde ima više od pet ljudi, procirurela je vest da se među njima našao i folker Mile Kitić.

 

On se odmah povodom tih natpisa oglasio i rekao da ne izlazi danima iz kuće. A, ekipa "Pulsa" pre nekoliko godina je imala prilike da vidi gde živi bračni par Mile Kitić i Marta Savić. Posle ovih fotografija biće vam i jasno zašto ne izlazi.

 

- Nisam priveden i nisam ni izašao iz kuće. Od 11. marta nisam izašo iz kuće. Sada sam u porodičnom domu. Daleko od toga da je tačno da sam priveden. Ili da mi je napisana prekršajna prijava. Marta je na Dominikani, mesec dana su joj produžili jer ne može da se vrati. Sve normalno tamo funkcioniše. Ćerka i ja smo kući, kućna pomoćnica nam donosi hranu. Imam sprave i vežbam kod kuće - rekao je tada Mile.

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen

Inače, na ovaj luksuz niko ne može da ostane imun. Marta Savić i Mile Kitić poseduju velepnu kuću. Folkeru nisu žalili para, te tako njihov dom ima ogroman garderober, prostrano kupatilo, bilijar salu, bazen... Kako su mediji pisali, za ovu velelepnu vilu izdvojili su 550.000 evra.

 

Marta je jednom prilikom otkrila da je sve sama stvorila radom, a takođe je i svaki detalj u kući kupila i namestila po svom ukusu.

 

Za svakog člana porodice napravili po sprat. Tu je i unutrašnji bazen, koji očas posla postane spoljašnji - dovoljan je samo jedan pritisak na dugme koji sklanja stakleni zid! U njihovom domu dominiraju zlatni detalji, a mnogima za oko zapadne i leopardasti momenat na zidu.


 

 

makonda-tracker