ovo je on rekao

ČULE SU SE TVRDNJE DA JE ON ZAPALIO PORODIČNU KUĆU: Oglasio se sin Sinana Sakića i otkrio SVOJU ISTINU

0

Pre nekoliko dana dogodio se požar i uništena je kuća Sakića u Loznici....

foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić
foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Sin Sinana Sakića, Rašid Sakić, koji je poslednjih meseci u bekstvu, a kog su maćeha Sabina Sakić i sestra po ocu Đulkica optužile da je pre dve nedelje podmetnuo požar u kući u Loznici, tvrdi da sa paljevinom nema ništa.

Njegov advokat Slobodan Antonić poslao je pismo redakciji Kurira.

 

- Posle nesreće i nepravde koje su me zadesile, konstruisane opet od maćehe Sabine, optužen sam za nešto sa čim nemam nikakve veze. Sramno je to što javno iznose porodične stvari i, što je najgore, klevetaju. Moja sestra po ocu tvrdi da sam čas na Novom Beogradu, čas im se motam oko kuće, i to naoružan do zuba. Ona je patološki lažov, iznosi gnusne laži i takve ogavnosti koje može da smisli samo bolesna osoba. Osim njene najstarije ćerke, ne znam uopšte kako joj izgledaju mlađa deca jer sam puno vremena proveo u zatvoru - tvrdi on.

 

Sakić se osvrnuo i na paljenje kuće.

 

- To nije kuća mog oca, već Elvisa Ramadanovića i one koja je umrla za mene (prim. aut. Sabina Sakić). Ja sam u inostranstvu, a trudna supruga je dosta uticala na mene da se ne bavim nevažnim ljudima. Kako narod ne bi slušao patološke lažove i ljude koji gaze preko mrtvih, rešio sam da se oglasim ovim povodom - objasnio je Sakić, koji tvrdi da mu maćeha duguje novac od nasledstva.

 

 

makonda-tracker