užas

IZGORELA KUĆA SINANA SAKIĆA: Otkriveni detalji užasnog požara, oglasili se članovi porodice (VIDEO)

0

Kuća Sinana Sakića u Loznici je izgorela, a, srećom, nikoga nije bilo unutra.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Ceo krov je bio u plamenu, a požar je zatim počeo da se širi na ostatak kuće. Sabina Sakić tada nije bila u kući, kao ni ostatak porodice, koji se trenutno nalazi u inostranstvu.

 

"Vatru je jutros oko pet sati video komšija kada je krenuo da posao, pozvao je vatrogasce koji su brzo došli. Bilo ih je petnaestak sa troje kola i uspeli su da ugase požar da se ne proširi na susedne kuće u ovoj ulici. To je, koliko znam, kuća Sinanove ćerke i Sabininog sina i bila je prazna. Čujem da je taj sin jutros dolazio da vidi šta se desilo i onda je negde otišao", kaže žena iz komšiluka.

 

 

Sabina Sakić je, čim je čula šta se dogodilo, došla na lice mesta.

 

Sinanova udovica, Sabina Sakić je, navodno, podnela krivičnu prijavu protiv njegovog sina iz prvog braka Rašida Sakića.

 

"Veoma sam uznemirena zbog svega što se desilo. Loše se osećam, nikako... Jako mi je bitno da ljudi budu upućeni i da ga prijave, ukoliko ga negde vide. Za njim je raspisana poternica već četiri meseca, a ja imam sve preteće poruke koje je on ranije slao",  poručila je Sabina za Pink.rs.

 

Alen Sakić
Alen Sakićfoto: Nemanja Nikolić

Sada se ovim povodom oglasio i drugi Sinanov sin, Alen Sakić.

 

- Zašto me svi pitaju šta se dešava sa kućom? Kojom kućom? Stvarno ne znam o čemu pričate. Nisam se čuo sa Sabinom niti želim da se čujem sa bilo kim jer ću samo da se nerviram i znam da će biti problema ako budem nešto pričao. Još jednom ponavljam, ja o tome ništa ne znam. - rekao je Alen za Alo

 

 

makonda-tracker