novi početak

OGLASILA SE NAKON NOVE ŽIVOTNE DRAME: Nataša Bekvalac obradovala obožavaoce na Instagramu zanimljivom porukom

1

Prvi put nakon što je nepoznati muškarac upao u njen posed s objašnjenjem da želi da joj pokloni cveće, pevačica se obratila obožavaocima

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kao da globalna pandemija virusa korona i strah koji je ona donela svima nije bila dovoljna, pevačica Nataša Bekvalac je nedavno proživela pravu dramu kada je nepoznati muškarac upao na njen salaš u Čeneju.


Policija je odmah reagovala, a obožavaoci lepe Novosađanke bili su zabrinuti za nju. Kako je ona otkrila na svom profilu na Instagramu, oseća se odlično nakon nimalo prijatnog perioda.

 


Dugo mi je trebalo da se "odvežem" od ovog stanja, da počnem da komuniciram s ljudima, da osetim slobodu unutar sebe, prigrlim svoje greške, prevaziđem strah za svoju porodicu i sebe, da zapevam na probi, sednem u auto... Da se ne bojim... Čudan neki period, još jedna lekcija, vraćanje na put koji je jedini ispravan... Na put ljubavi... Čim sam otpustila strah, udahnula slobodu počele su da se dešavaju predivne konekcije, dobra energija, počela je ponovo da mi se dešava muzika – poručila je pevačica na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on


Ona je otkrila da je pred njom novi muzički projekat i da će u njega ući kao da je njen prvi.

 

 

makonda-tracker