diva

NAVRŠILO SE 58 GODINA OD SMRTI ČUVENE MERLINKE: Ovi detelja o njenom životu publiku su zapanjili!

1

Njena harizma i lepota osvajala je svet 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako javnost misli da se Merilin ubila, mnogi ipak tvrde da je reč o ubistvu. Te večeri čula se sa Džoom Dimađijem Mlađim koji je rekao da je bila vesela i opuštena.

 

Njeno telo pronašla je domaćica koja je više puta menjala iskaze, a još jedna sumnjiva stvar u vezi njenog samoubistva je i to što se Merilin navodno ubila tako što je popila čak 40 tableta, ali nigde nije bilo čaše s vodom. Ona se navodno misteriozno pojavila tek kasnije.

 

Takođe, patolog koji je radio obdukciju nije radio testove koji bi pokazali kako su tablete ušle u njen organizam, a masnice na njenom telu odjednom su nestale.

 

Bila je vrhunska kuvarica

 

Kažu da je američka glumica i ljubav predsednika Džona Kenedija odlično kuvala. Uživala je u hrani, a za neke njene recepte su govorili da su veoma komplikovani, čak i profesionalnim kuvarima.

 

Pre nego što se okrenula glumi, radila je u fabrici za avio-delove i padobrane. Merilin je nanosila boju na delove aviona, a padobrane je proveravala kada su to zahtevali od nje.

 

Bila je prva „Plejbojeva“ zečica

 

Merilin je prva krasila naslovnu stranu magazina „Plejboj“ i postala je prva „Plejbojeva“ zečica. Za fotografije su joj platili 50 dolara, a Hju Hefner ih je otkupio za 500 dolara i tako pokrenuo svoju imperiju.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker