srećni roditelji

USKORO PRINOVA U DOMU TEODOSIĆA? Jelisaveta je ostala u drugom stanju vantelesnom oplodnjom, a ovde održava trudnoću?

0

Čestitke pristižu sa svih strana, ali se Teodosićeva nije oglašavala ovim povodom

foto: Zorana Jeftić
foto: Zorana Jeftić

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug Miloš Teodosić će za nekoliko meseci imati prinovu u porodici, a kako prenose mediji, popularna glumica je navodno zahvaljujući vantelesnoj oplodnji ponovo u drugom stanju.

 

Kada je saznala da je u drugom stanju, Jelisaveta je navodno rešila da ode na Divčibare, gde uživa u prirodi i svežem vazduhu, a društvo joj prave ćerka Petra i suprug Miloš, koji zbog poslovnih obaveza često dolazi u Srbiju.

 

"Jelisaveta se podvrgla vantelesnoj oplodnji po drugi put i bogu hvala bilo je uspešno. Nikome nije želela da kaže dok ne prođu prvi meseci i dok ne uradi sve potrebne prenatalne testove", ispričao je izvor blizak poznatom paru.

 

foto: M. M./ATAImages

"Jelisaveta je zbog vantelesne oplodnje sada na hormonskoj terapiji, ali osim hormona svakodnevno prima i injekcije zbog trombofilije, zbog koje se i podvrgla ovakvom vidu oplodnje", ispričao je dobro obavešteni izvor

Kako je  rekao, budući da je njena prva trudnoća bila identična i da je primala istu terapiju.

 

"Jelisaveta se super oseća jer na planini može da se odmara, čita, šeta, ali se i zdravo hrani. Miloš se takođe trudi da brigu oko ćerkice Petre maksimalno preuzme na sebe kako bi poštedeo svoju trudnu suprugu dodatnog napora", rekao je izvor.

 

"I Miloš i Jelisaveta su bili veoma uplašeni kada je koronavirus stigao i kada je proglašena pandemija jer su tek saznali da će dobiti drugo dete. Bojali su se da Jelisaveta ne izgubi bebu ukoliko bude u kontaktu sa obolelim ljudima, tako da su jednoglasno doneli odluku da se izoluju na Divčibarama, gde je Teodosić izgradio hotel. Po potrebi, Miloš dolazi u Beograd kako bi ispunio sve poslovne obaveze." - ispričao je izvor.

 

Kako je rekao, sada je situacija mnogo bolja jer epidemija jenjava, a prošla su i prva tri najrizičnija meseca trudnoće.

 

Atraktivna glumica o svojoj trudnoći ne želi da govori javno, ona je prekinula razgovor i spustila slušalicu, a onda se do kraja dana više nije javljala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker