nije se nadao

MEGAN UŽIVA U ŽIVOTU IZ SNOVA, A HARI SVE VIŠE PATI ZA PORODICOM: Trenutno nema posao ni titulu, a ovo ga je slomilo

1

Celo život mu se preko noći promenio

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Markl navodno puca od sreće jer konačno živi život o kom je samo maštala, međutim, njen suprug princ Hari i te kako pati za prijetaljima koje je ostavio za sobom, kao i za članovima porodice s kojima je u skoro svakodnevnom kontaktu.

 

Strani mediji bruje o tome koliko su ga poslednje promene u životu šokirale - šta više, on ne zna gde bije i nikako i sam da shvati šta se sve izdešavalo, što mu unosi poseban nemir.

 

"Mislim da Hariju jako nedostaju prijatelji, vojne obveze, titula i sve što je sa njom dobijao. Nekakvog reda i rasporeda u životu sada... Trenutno nema posao, prijatelji i najuža porodica udaljeni su kilometrima. Cela ova teška situacija u svetu i bolest njegovog oca samo su ga 'pogurali' u odluci da se ponovno zbliži s bratom Vilijamom", ispričala je Kejti Nikol, stručnjak koji prati odnose u kraljevskoj porodici već godinama.

 

foto: Profimedia

"Takođe, mislim da Kejt i Vilijam i te kako osećaju odsustvo Harija i Megan, a žale što nemaju Harija uz sebe, jer su vrlo vezani", dodala je ona.

 

Nedavno je otkriveno i da je sam Hari rekao prijateljima putem video poziva da je još uvek u šoku koliko mu se život promenio. Nikol naglašava da bivšem princu nedostaje struktura, pravila i uzori u životu koje je od detinjstva pratio.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker