vreme joj ne može ništa

NA FIGURI MOGU DA JOJ ZAVIDE MNOGO MLAĐE KOLEGINICE: Možete li da pogodite ko je dama na ovoj fotografiji? (ANKETA)

0


Dobro je poznajemo i neizmerno volimo već decenijama...

foto: Instagram
foto: Instagram

Čuvena srpska glumica podelila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram nekoliko fotografija kojima je pokazala da stasom može da nadmaši i nekoliko decenija mlađe koleginice, a nas je zanimalo možete li da pogodite o kome je reč.


Ova poznata dama jedna je od najcenjenijih na domaćoj glumačkoj sceni, a već decenijama je, pored ogromnog dara, izdvaja i neverovatna prirodna lepota.

 

Već s prvim ulogama izdvojila se kao neko ko će uvek igrati lepotice, a prvi put se na filmu pojavila 1980. godine, u ostvarenju „Hajduk“.


S koleginicom Tanjom Bošković nosila je dugo repertoar u Pozorištu na Teraijama, mališani devedesetih su je obožavali dok je „pozajmiljvala glas“ lisici u kultnoj seriji „Laku noć, deco“, pamtimo je i iz „Tesne kože“, „Zone Zamfirove“, „Čarlstona za Ognjenku“, „Jesen stiže, dunjo moja“ i mnogih drugih naslova, a u njenoj biografiji stoji i sijaset najprestižnijih nagrada, uključujući Sterijinu nagradu za ulogu Elene u predstavi „Lukrecija ililti ždero“...


Uz to, ona je poznati humanitarac i dama čiji je zaštitni znak tokom svih ovih godina nešto najlepše – širok osmeh koji ozari celu prostoriju.


U pitanju je jedna jedina i očaravajuća Danica Maksimović (67)!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danica Maksimović actress (@danymaksi) on

 

Iako je uveliko u sedmoj deceniji života, ova slavna pozorišta, filmska i televizijska glumica nesumnjivo spada u najlepše žene naše javne scene, a kada je objavila ove fotografije, njeni fanovi izrazili su oduševljenje njenim izgledom.


„Ovako izgleda zadovoljna žena“, „Danica kao vino, što starija, to bolja“ neki su od komentara pored fotografije

 

 

 

makonda-tracker