može i ovako!

VEROVATNO NIJE OČEKIVAO OVAKVU REAKCIJU: Vuk Kostić posetio ulicu nazvanu po njegovom ocu i podelio prelepu fotografiju

1

Prava je retkost da neku fotografiju na društvenoj mreži Instagram prate isključivo pozitivni komentari

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Vuk Kostić (40) svakako je jedan od najcenjenijih i najpopularnijih domaćuh glumaca, a dobro je poznato da je on sin čuvenog Mihajla Kostića Pljake.


Legendarni glumac Jugoslovenskog dramskog pozorišta, koji nas je napustio 2001. godine, ostavio je značajn trag u domaćoj kulturi, pa ne čudi što su čak dve ulice u Beogradu dobile ime po njemu. Reč je o Pljakinoj ulici u Zemunu i Ulici Mihajla Pljake Kostića na Zvezdari.

 


Njegov sin Vuk posetio je jednu od ovih ulica i ovekovečio tablu s imenom svog slavnog oca, a potom je podelio na društvenoj mreži Instagram. Ono što je usledilo prava je retkost na ovoj platformi i verovatno je prevazilo i Vukova očekivanja – svi komentari koje je dobio ne samo što su pozitivni već su, što je još važnije, puni ogromnog poštovanja i ljubavi i pravo osveženje kada je reč o komentarisanju fotografija koje dele slavne ličnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on


„Takvi i zaslužuju“, „Hvala Bogu, za večno sećanje na našeg velikog glumca“, „Zasluženo, kakav je to čovek bio“... samo su neki od komplimenata na račun pokojnog Pljake.

 

 

makonda-tracker