Bojana Stojković: Moj muž je najbolja dadilja

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

vida

30-08-2011 19:12h
To je verovatno novinar pogresio. Moguce da mu je rekla da ga na svakih tri sata hrani, a on razumeo tri puta dnevno. Muskarci :)

tamarabn

22-08-2011 14:11h
Beba od 3 meseca ima 3 obroka dnevno?????Jeste vi u redakciji nesto pogresili ili je ova pukla??!!

neko

23-08-2011 21:05h
a sto ne pustite komentar?ne smijete

Ana

23-08-2011 18:39h
Da da kako da ne ajde da vidimo da svako jutro pojedes burek sa mesom za dorucak, pljeskavicu sa sve supom za rucak , vecera pica i tako barem deset dana ja probala i znas sta je rezultat 12 kila za mesec dana. Tako da nema smisla da se prosipa prica kako se ne pazi sta se jede da se unosi sve od hrane a da se ima 50 kg 15 dana posle porodjaja. Stvarate frustracije normalnim zenama i normalnom stanju kao sto je trudnoca. Ti sestro nisi tih 15 dana posle porodjaja nista jela sem kafe zato ti se stomak i istopio . Podrska svim trudnicama koje nece nasesti na ovu idiotsku pricu .
P.S. sesir je hit ja ISTI uzela juce kod kineza za 300 dinara:-)lol

Sara

23-08-2011 20:14h
E stvarno je prelepa.

elena

28-08-2011 13:11h
hahaha tri obroka !!!! Vidi se da nikada nije sa detetom kuci!!! Znala bi da bebe jedu mnooooogo cesce!!!! E ovo je odvala godine :)

dusicse

23-08-2011 23:22h
je li ova normalna?!Dete od 3meseca ima 3 obroka i hrani ga umereno!?Pa ne mozes tako malom detetu odredivati koliko ce jesti?!
Uzas kakvih majki ima!?
Koliko je meni poznato,iz licnog iskustva,detetu tek sa 6 meseci se uvodi nemlecna hrana!
Neznam ko je gluplji,da li mi sto citamo ili oni sto joj daju toliko prostora u medijima!!!!!
uzas!!!

Ica

23-08-2011 09:14h
Mali je isti Vladimir!

Ana

23-08-2011 10:37h
Da sigurno ne pazis sta jedes,sve je to od slanine i cvaraka!!
Nijedna zena fudbalera nije zastupljena u novinama kao doticna gospodja,ne znam u cemu je fazon?!

Natasa Sarajevo

30-08-2011 09:21h
Preslatka bebica i zgodna mama, ali nije lijepa nimalo.Beba isti tata.Ne mogu da vjerujem da beba samo ima tri oboka, a ovako je napredna.Vjerovatno neka greska.

atina

19-10-2011 14:21h
Dobro devojke,sta ste zapele za ta tri obroka,kao mutave,vidi se da detetu nista ne fali,a lapsus je dosao sa neke strane,nije vazno dali od novinara ili je Bojana pogresila,ali su verovatno novinari ucinili gresku.....i to je najmanje vazno!!!!!!DETE IZGLEDA ZDRAVO PODGOJENO I SA SVOJOM MAMOM NA MORU;TO JE FAKT!!!!!A vi jadne bednice i dalje citajte,frustrirajte se,i broj te Bojanina rebra,njoj je ocigledno mnogo dobro!!!Sumnjam da je Bojana mogla naterati novinare da pisu o njoj,a verovatno ne bi bilo ni toliko komentara da ona nije interesantna .....a cini mi se da vam je i te kako INTERESANTNA....hheheheheheehee!!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: