Bojana Stojković: Moj muž je najbolja dadilja

11
Manekenka Bojana Stojković ispričala je za Story kako protiče njen prvi odmor sa tromesečnim sinčićem Lavom i svekrvom Kosom i ističe da je ponosna na svog supruga Vladimira koji je nežan i pažljiv tata
foto: Julija Gromova, Stevo Vasiljević
foto: Julija Gromova, Stevo Vasiljević

Manekenka Bojana Stojković (31) i njen suprug, golman FK Partizan Vladimir Stojković (28), potpuno su promenili svoje navike otkako su 29. aprila postali roditelji sinčiću Lavu. Mališan je sada na prvom mestu u životu svojih roditelja, a partneri su najsrećniji što njihov naslednik veoma lepo napreduje pa se ponosna mama usudila da ga povede na prvo letovanje na Crnogorsko primorje. Dok je tata Vladimir prošle nedelje bio zaokupljen utakmicom koju je klub za koji igra imao sa belgijskim FK Genk, maleni Lav imao je svu pažnju i ljubav mame Bojane, ali i bake Kose koja sa svojom snahom i unukom boravi u Budvi.

- Lava ne vodim ne plažu jer još ne sme u morsku vodu, ali se brčka u gumenom bazenčiću. Nakon jutarnjeg kupanja, vraćam ga u sobu gde ga čuva Vladimirova mama, a zatim se ponovo kupa, vodim ga u šetnju i potom ide na spavanje. Odlično se provodim sa svekrvom na odmoru. Pošto inače živi u Loznici, na more je došla da bi što više bila sa unukom - priča Bojana i otkriva na koga njen sin liči.

- Sada se samo krevelji i sve mu je smešno. Voli da mu se obraćamo i veoma je miran. Za sad ne liči na mene, ali nadam se da će se to vremenom promeniti. Priželjkujem da Lav fizički podseća na mene, a kako sam Vladimirovim mentalnim sklopom veoma zadovoljna, volela bih da po tome bude tatin sin - kaže manekenka koja još ne priželjkuje drugo dete.

- Trenutno ne planiramo drugo dete. Lav ima tek tri meseca i uživam dok gledam Vladimira koji je veoma pažljiv i nežan kad je sa sinom. Kada je on tu, ne treba mi dadilja. Mislim da ću, kako Lav bude rastao, ja biti stroži roditelj od svog supruga - sigurna je Bojana koja je nedavno obeležila drugu godišnjicu braka.

- Izašli smo sa kumovima na večeru, ali nije bilo nikakvog spektakularnog obeležavanja godišnjice - ističe Bojana koja je za samo tri meseca od sinovljevog rođenja uspela da povrati devojačku liniju.

- Za vreme trudnoće ugojila sam se deset kilograma, a petnaest dana posle porođaja ponovo sam imala pedeset. Stomak mi se istopio, ne znam ni sama kako jer svi koji me poznaju znaju da ne pazim šta jedem. Svog sina hranim umereno i trenutno ima tri obroka dnevno, a uskoro ću početi da mu dajem kašice i sve ono što bebe smeju da konzumiraju u tom uzrastu - objašnjava ponosna mama.

Nikola Rumenić

makonda-tracker