povreda

"OVE GODINE JE I TO DOŠLO NA NAPLATU": Anđelka Prpić će morati na operaciju, a ovako je provodila dane u karantinu!

2

Sve je stopirano zbog novonastale situaciju u svetu

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Anđelka Prpić kaže da je intervencija na desnom kolenu zbog cele situacije u zemlji na čekanju i otkriva kako je provodila vreme sa sinom Jakšom kod kuće.

Glumica zadobila je povredu kolena na skijanju, a oporavak će potrajati.

 

Ona je kao pravi profesionalac igrala predstavu sa štakama i gipsom na nozi i nije dozvolila da joj povreda poremeti planove. Trebalo je da ode na operaciju i reši problem sa kolenom, ali će na to morati još malo da sačeka.

 

"Povrede su sastavni deo skijanja, nažalost, a ove godine sam ja došla na naplatu. To je rutinska operacija, tačnije povreda koja zahteva strpljenje, vreme, disciplinu. Nažalost i to je stopirano usled vanrednog stanja, pa smo moje kolence i ja na čekanju do nekih sigurnijih vremena", izjavila je glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on

Anđelka Prpić je poštovala sve mere koje su bile propisane, a otkriva i šta joj je najteže palo.

 

"Teško je održati entuzijazam i planirati budućnost kada se osećate kao guske u magli. Pretpostavljamo da smo izbegli najgori scenario, ali ne znamo šta nas čeka, niti kako da se ponašamo ubuduće. A najveći nemir izaziva što nema nikoga za koga pouzdano znamo da ima odgovore na ključna pitanja. Ipak, proleće, sve ovo predivno cvetanje i sunce vraćaju veru i bude život. Hvala bogu, toliko je nepročitanog, neodgledanog i neispričanog, da se uvek nađe zanimacija", kazala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on

 

Kako su deca školu pohađala onlajn, Anđelka otkriva da je pomagala sinu, kao i da ju je to posebno radovalo.

 

makonda-tracker