spremna za holivud

MEGAN MARKL PONOVO POSTAJE BLOGERKA: Bivša vojvotkinja se vraća POSLOVIMA kojih se odrekla zbog kraljevske PORODICE

0

Megan Markl će navodno ponovo pokrenuti svoj lajfstajl blog. Megan je svoj blog deaktivirala u aprilu 2017. godine, pre nego što je objavila da se verila sa princem Harijem.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan je svoj blog deaktivirala u aprilu 2017. godine, pre nego što je objavila da se verila sa princom Harijem. Blog je vodila tri godine i na njemu delila sve i svašta - od hrane do putovanja, mode, politike, žena koje je nadahnjuju.

 

Megan će navodno oživeti svoj blog ponovo, a još prošle godine njen poslovni menadžer podneo je dokumente kako bi njen blog mogao da zadrži isti naziv sve do 2021.

 

Pored toga, navodi se i kako Megan želi da se vrati glumi i da dobije ulogu u holivudskom blokbasteru o superjunacima iz Marvelove franšize.

 

- Megan je napravila plan niza sastanaka u Holivudu. Već je završila s jednim angažmanom za Dizni u kojem je posudila svoj glas, a sada traži ulogu u filmu o superjunacima. Svesna je toga da gledaoci neće moći da pobegnu od činjenice da je ona Megan Markl, ali odlučna je u tome da počne ponovo da glumi i ima velike ciljeve - rekao je izvor.

 

 

makonda-tracker