TRUDILI SU SE DA OSTANU SIZDRŽANI

KRALJEVSKA PORODICA REŠILA DA PROGOVORI: Princeza Ana javno odbrusila Megan i Hariju, ovo joj je najviše ZASMETALO

3

Odluka Megan Markl i pinca Harija da više ne budu deo kraljevske porodice podigla je celu Britaniju na noge, dok su se članovi kraljevske porodice trudili da ostanu suzdržani i složni kada su komentari u pitanju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sada je 69-godišnja princeza Ana odlučila javno da progovori i i otkrije šta misli o tome pa je dopisnici medija "Vaniti Fair" rekla da je ona ta koja je budalasta i koja je iskušavala vrednosti i pristup filantropiji, kao i da je ona prva pokrenula humanitarne organizacije, a ne Megan i Hari.

 

foto: Profimedia

Princeza ih nije prozvala imenom ali s obzirom na to da su se oni početkom ove godine odrekli kraljevskih titula ali i počeli sa sopstvenim humanitarnim radom, jasno je da se njene reči odnose prvenstveno na njih.

 

- Mislim da ova mlađa generacija verovatno ne zna šta sam ja radila u prošlosti i to je uglavnom tačno, zar ne? Danas se nije potrebno osvrnuti na pređašnje generacije i zapitati se ko je šta učinio, već danas svi traže neke svoje, nove načine. Ali molim vas, ne izmišljajte ono što je već izmišljeno. Bili smo tamo, učinili smo to. Neke od ovih stvari ne funkcionšu i možda ćete morati da se vratite osnovama - izjavila je princeza koja poslednjih 10 godina radi na osnovama humanitarne organizacije "Save The Children", čiji je kraljevski sponzor.

 

 

makonda-tracker