preterala

ZBOG LEPOTE SPAVALA JE U ZAMRŽIVAČU I URADILA NEBROJANO PLASTIČNIH OPERACIJA: Donatela Versaće se užasava starenja!

3

Donatela se počela upuštati u plastične operacije 90-ih i po tome je, osim mode, najpoznatija u medijima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šeficaa modnog carstva Donatela Versaće najviše se brine za svoj mladalački izgled, a njeni poduhvati zaprepastili su čitav svet.

 

Donatela je odrasla u Kalabriji na jugu Italije uz oca, majku krojačicu, stariju braću Đanija i Santa, te stariju sestru Tinu koja je preminula sa 12 godina od infekcije tetanusa. Kada je imala 11 godina, dizajner je nagovorio Donatelu da ofarba kosu u platinasto plavu boju koja joj je danas zaštitni znak. Bila je Đanijeva muza 19 godina, a on joj je 1995. posvetio svoj parfem "Blonde".

 

foto: Profimedia

Donatela se počela upuštati u plastične operacije 90-ih i po tome je, osim mode, najpoznatija u medijima. Kaže da redovno ide na tretmane botoksom jer ne podnosi bore. Dodala je kako joj je, osim lica, celo telo prirodno.

 

Da bi zadržala mladalački izgled, 2012. je rekla kako svako veče spava u zamrzivaču. Nije objasnila kako se štiti od hladnoće, samo je rekla da se užasava starenja. Iako voli estetske operacije, lice joj je od tolikih zahvata deformirano. Na njenom mršvaom telu 'štrče' jedino silikonski umeci u grudima.

 

- Držim do izgleda jer želim uvek izgledati poželjno - rekla je Donatela. Više puta je izjavljivala i kako toliko voli preplanuli ten da nikada ne izbegava sunce, iako od preteranog izlaganja koža izgleda smežurano i ostarelo.

 

 

 

 

 

makonda-tracker