nije mu lako

"NEMAM PENZIJU, MORAM DA SE BORIM ZA EGZISTENCIJU": Milić Vukašinović iskreno o svom životu u osmoj deceniji!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Zoran

01-05-2020 23:42h
Takve cenim. Nisu grebatori, rade posao ceo zivot, do smrti, kao Ameri Ovi grebatori ostali...samo da se uslihtaju kod drzave.

Prst na celo

02-05-2020 09:13h
Sad si nasao da mislis o peMziji? Da nisi malo okasnio? Imao si, za razliku od mnogih u Srbiji, svojih pet minuta i mogao si sebi da obezbedis bar krov nad glavom i malu basticu da bi se prehranio.

Krle

02-05-2020 09:30h
Ima karma, otac mu bio major Udbe, često djeca ispaštaju zbog grijehova roditelja. U Titovo vrijeme, nije se lako postojalo major Udbe, morao mu se otac dokazivati u progonu i ubistvima pravih Srpskih patriota i nacionalista. I rokerova šćerka strada bez potrebe, navuće je Bošnjak-musliman na drogu i umrije mlada. Žalosno, ali istinito. Ko mu je kriv što nije šteko lovu, nego se bahato ponašo i nije mislio na starost.

Mrav

02-05-2020 09:34h
Trebao je izvući pouke iz basne "Cvrčak i mrav" ako je ikada i pročitao

Grebator

02-05-2020 10:55h
Obrtao si dobre pare, sto nisi uplacivao radni staz i porez, sada bi imao penziju.

penzioner

02-05-2020 11:17h
DOKTOR ZA ROKEN ROL.

Goxy

02-05-2020 21:55h
Ha ha Ovi romi iz indiju su carevi, imaju baš dobar smisao za humor nasmejaše me slatko.Skoro će i u srbiji zavladati i zavesti red s'oni pendreci. Koj će nam izbori posle toga, sve će biti u redu.

zivota cacask

05-05-2020 09:54h
Nikakav covek alkos bahat.

Joca

05-05-2020 12:25h
@zivota cacask
Možda hoće "nacionalnu penziju",zato sada ovoliko kuka!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: