sve joj nedostaje

"UMREĆU BEZ NJIH": Pevačicu obuzela velika tuga i ovih nedelja prolazi kroz JAKO TEŽAK period

0

Pevačica ne krije da joj u poslednje vreme mnogo toga teško pada

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nada Topčagić već više od mesec dana se nalazi na Tari, gde je otišla čim je proglašeno vanredno stanje. Pevačica je otkrila kako ona provodi 1. maj,pa se rastužila što unuke nije odavno videla.

 

U miru i tišini je, zajedno sa mužem Zlatkom Đorđevićem, u njihovoj vikendici na Tari.

 

- Ovo je prvi put da ovako mirno proslavljamo 1. maj. Nema buke ni haosa. Umreću bez mojih unučića. Fale mi mnogo, fali mi i sin i snaja. Tuga me obuzme kada pomislim na njih i što nas je ova situacija sprečila da budemo zajedno. Onda se trgnem i kažem: "Biće sve u redu, ovo prolazi". Zlatko i ja spremamo onoliko koliko nam treba. Malo roštilja, sokova, kolača i dobrog crnog vina. Nema rasipanja, bespotrebno je. Bićemo sa unučićima preko video-poziva. Njima je neobično što baka i deka nisu sa njima. Stalno pitaju za nas. To je jedina tuga za nas. Inače, ne fali nam ništa ovde.

 

Nada je otkrila i kako je izgledao njen 1. maj kada je, kao jako mlada, došla u Beograd da krene sa muzičkom karijerom.

 

- Ti dani za mene nisu imali praznike, nisam razmišljala o tome. Gledala sam kako da opstanem i ostanem u Beogradu. Tek kada sam stala na svoje noge, onda sam počela da živim i slavim. Kada sam počela da pevam i da nastupam, onda sam sve moguće praznike radila. Pevala sam, zarađivala novac i slavila sa nepoznatim ljudima. Prvi maj sa ljudima koje ne znam, ali se srodim na kraju.

 

 

makonda-tracker