tužna i neraspoložena

"LOŠE SE OSEĆAM, MISLIM DA ĆU POTRAŽITI POMOĆ PSIHIJATRA": Pevačica izgubila dragu osobu, nije uspeo da pobedi KORONU

2

Pevačica je priznala da se zbog cele situacije oseća jako loše

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevačicu Nadu Topčagić veoma su potresle vesti o smrti komšije, mladog advokata koji je izgubio bitku sa korona virusom. Kako kaže, ovogodišnje uskršnje praznike neće pamtiti po lepom, budući da se zbog celokupne situacije oseća izuzetno loše.
 

- Moj komšija advokat je umro od korona virusa. Uopšte nisam raspoložena, ovo mi je najgori Vaskrs! Reč je o mladom čoveku koji je živeo u zgradi do moje u centru Beograda - ispričala je pevačica koja je rekla kako su ga sahranili bez porodice i prijatelja.

 

- Baš se loše osećam, nemam snage ni za šta. Prazna mi je duša i mislim da će mi nakon svega biti potrebna pomoć psihijatra - dodala je Nada, koja se trenutno sa suprugom Zlatkom nalazi na Tari.

 

- Žao mi je što Vaskrs obeležavamo bez sina. Zlatko i ja smo već mesec i po dana izolovani na Tari. Moj muž priprema vaskršnji ručak i farba jaja. Na Tari imamo kuću i lepo nam je. Međutim, bez komšija i turista je sve nekako tužno. I to malo ljudi što ima je po kućama i niko se ni sa kim ne viđa - kazala je Nada.

 

 

makonda-tracker