OGLASILA SE IZ MUMBAJA

OTPUTOVALA U INDIJU, NI NE SLUTEĆI ŠTA JE TAMO ČEKA: Srpska manekenka prolazi kroz PAKAO, otkrila sve detalje drame!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Krle

26-04-2020 22:59h
Sama je birala destinaciju gdje će da se bavi mankenstvom, niko je nije tjerao da ide u Indiju. Neko bi rekao išla trbuhom za hljebom, ali nije tako. U Srbiji još niko nije umro od gladi, pa nebi ni ova ljepotica. Biće u stilu one narodne poslovice " sama pala, sama se ubila" .Kojoj jee kriv, sad neka se "slika" u Indiji, ili neka piše knjigu, dok ne dođe avion po nju.

Maxmen

26-04-2020 23:07h
Meditiraj manekenko,tako najbrze prolazi vreme?

Oto

27-04-2020 02:01h
Ova cuvena "manekenka" izgleda ko da ima 40 godina.

Al Zasrah

27-04-2020 07:09h
Idiotizam je ići tamo gde se krave obožavaju i poštuju više od ljudi.Kakva crna meditacija, to je čisto zaluđivanje.Tamo tuku svoj narod a sve druge mrze i ne podnose, isto vam je i u Kini i ostalim istočnim zemljama.Stvarno neko mora biti ili glup ili manekenka da bi otišao na takva mesta gde je civilizacija rekla - laku noć...

Ivan

27-04-2020 08:19h
Samo ti meditiraj, sad imas vremena.

Aca

27-04-2020 19:44h
Sad moze da ti se desi i nesto gore ako budes na ulici. Mogu da ti pridju 6-7 brkatih Indijaca koji smrde na znoj i kari i da te jedan po jedan...znas sta vec. Nisi ti otisla na meditaciju na Gou. Tamo idu ljudi za jevtin provod, zurke i seks turizam. Mada nije i tako jevtino, ali posao za takve ko ti ima. Samo ova Korona poremetila biznis. Pamet u glavu za one koji hoce da ucine neki korak kao doticna.

Brale

28-04-2020 20:36h
Bas si pravu zemlju odabrala,za meditaciju,gde dodje jedan wc na hiljadu stanovnika,bravo,meditiraj ti samo,i uzivaj,

Ko te bio po usima da ides tamo

29-04-2020 17:26h
@Brale
Pored toliko banja i planina u Srbiji
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: