OGLASILA SE IZ MUMBAJA

OTPUTOVALA U INDIJU, NI NE SLUTEĆI ŠTA JE TAMO ČEKA: Srpska manekenka prolazi kroz PAKAO, otkrila sve detalje drame!

8

Kada je otputovala u Indiju u želji da se posveti meditaciji, Tanja Dukić nije ni slutila kroz kakav pakao će proći.

foto: instagram/tanjadukicmodel
foto: instagram/tanjadukicmodel

Naime, srpska manekenka je neko vreme provela na zapadnoj obali Indije, u Goi, a po povratku u Mumbaj ju je dočekala strašna situacija. Ceo grad je blokiran zbog pandemije korona virusa, zabranjen je izlazak na ulice, a policija se izuzetno strogo odnosi prema svima.

 

- Trenutno se nalazim u Mumbaju sa još 50 turista iz Srbije. Ne znamo šta da radimo. Trebalo je pre mesec dana da nas evakuišu odavde. Svakog dana mi prođe kroz glavu šta bi bilo da se razbolim ovde jer je situacija u njihovim bolnicama jeziva - počela je priču Tanja za "Alo".

 

- Jako su rigorozni prema nama, u slučaju da nas vide negde van domova, vode nas u karantin jer veruju da mi prenosimo virus, kao da je to od nas počelo. Stanje u Mumbaju je strašno. Policija maltretira i tuče ljude na ulicama - dodala je Dukićeva.

 

- Nose maske koje predstavljaju korona virus. Nisam izašla 30 dana iz stana jer se plašim. Pretpostavljam da će celodnevni policijski čas biti produžen na ceo maj. Hranu naručujem, a stan ne napuštam jer se plašim. Nažalost, živim sama pa to dodatno otežava stvari.
 

- U početku je cela ova situacija sa korona virusom bila "lov na belce". Mnogi su proterani iz hotela, onima koji su ostali su stalno merili temperaturu i proveravali ih. Užasni su pri ophođenju prema ljudima bele puti. Slali su u karantin svakoga ko ima malo povišenu temperaturu - nastavila je priču manekenka.

 

- Velika je nestašica hrane, rade samo lokalne apoteke i nekoliko marketa, ali nema dovoljno namirnica za sve. Situacija je jako teška. Letovi unutar Indije su zatvoreni do 1. juna, što znači da će vanredno stanje biti produženo najverovatnije do tada. Država izgleda kao mesto duhova. Na Goi čak tigrovi slobodno šetaju ulicama jer praktično na njima nema nikoga.

makonda-tracker