nimalo joj nije lako

U ISTO VREME ― UPALA PLUĆA I ZEMLJOTRES: Gabi Novak otkrila koliko joj je teško i kako se snalazi u poluuništenom stanu

0

Razorni zemljitres ju je zadesio u bolnici

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Gabi Novak (83) nedavno je izašla iz bolnice, ali kada se vratila u svoj stan, zatekle su je strašne posledice zemljotresa u Zagrebu.

 

"Kako sam? Šta da vam kažem? Snalazim se u poluuništenom stanu. Imala sam upalu pluća, ležala sam pored soba u kojima su smešteni pacijenti s korona virusom. Jedva sam se izvukla. Jako ružno. Zemljotres me zadesio u bolnici. I, evo, sad sam u svojoj kući. Ne znam gde bih započela, jer majstori su zauzeti, dimnjaci su se srušili, čekamo šta ćemo s grejanjem, kada će se napraviti. Uglavnom sam u jednom jako i retko tužnom vremenu. Ne samo ja, nego čitav Zagreb. U izolaciji smo svi. Mislim da se pandemija neće dugo smiriti", reka je muzička diva.

 

"Daj Bože, pa da cela planeta prodiše. Deci, koja žive u izobilju, nažalost, biće će teško u životu. A mi, koji smo se borili. Evo, šta smo prošli poslednjih 30 godina. Koliko su ginuli zbog ništa. Sve se moglo drugačije. Bez suživota ne ide. Ako te neko uvredi i razočara i ubije sve što u tebi postoji, pomeri se. Kako je moj Arsen napisao: "Čistim svoj život". To je bio njegov slogan. U životu odbacuješ loše ljude, lošu hranu, loše podneblje...", ispričala je Gabi.

 

 

makonda-tracker