ima simbolike

MAŠTALI SU O ZAJEDNIČKOM ŽIVOTU I DECI: Evo zbog čega je Đuro naslednici dao ime po poznatom mlečnom proizvodu!

3

Ćerka je veoma uspešna devojka, koja ne živi na našem podneblju

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Glumac Branko Đurić Đuro ima ćerku koju je nazvao Zala, po jednom jogurtu koji je nekada postojao na tržištu. Navodno, on i supruga Tanja Ribič dugo su maštali o tome kako će dobiti ćerku i dati joj baš to ime, a ta im se želja na kraju i ostvarila.

 

"Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu", otkrila je jednom prilikom majka Tanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric) on

Zalu interesuju muzika i gluma, baš kao i njenog poznatog tatu, a lepotom svakako osvaja putem društvenih mreža na kojima je prilično aktivna. Glumu je završila u Njujorku, gde je istovremeno radila i kao bebisiterka. Pojavila se već u nekoliko filmova, te izdala pesmu koju je komponovao njen otac

 

Na pitanje na koji način joj roditelji pomažu u radu, odgovara:

 

"Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača", izjavila je ona, pa dodala: "Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u Ljubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umetnost nije bila cenjena. Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli u Njujork da ostvarim svoj san."

 

Đuro pored Zale ima i ćerku Elu, kao i sina Filipa. Ela se takođe bavi glumom. .

 

 

makonda-tracker