dosta joj je

"AKO SAM SE RAZVELA, NISAM UMRLA": Slavica Ćukteraš odgovorila svima koji kritikuju njene provokativne fotografije

14

Popularna pevačica sve češće objavljuje nešto smelije fotografije nego što smo navikli, a to se ne dopada baš svima koji je prate.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Slavica Ćukteraš od svojih prvih dana na sceni privlači mnogo pažnje javnosti, pa su mnogi pažljivo pratili svaki njen korak čak i dok je odmarala od muzike.


Otkako se vratila u javni život, mediji i njeni obožavaoci ne libe se da prokomentarišu sve što ona uradi i kaže, pa je tako mnogima zasmetalo što se na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram mogu videti nešto provokativnije fotografije nego ranije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on


Slavica je odlučila da odgovori na ovakve kritike, pa je podelila Instagram Story kojim je otvoreno rekla šta misli o svemu.


—   Postavljanjem mojih provokativnih fotografija nemam cilj nikoga da uvredim. Ponosna sam na svoje godine, svoj izgled, svoje telo i nemam problem da to pokažem. Ako sam se razvela, nisam umrla. Ukoliko vam smeta sadržaj koji je predstavljen na profilu, onda isti nemojte da gledate —  istakla je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on


—  Za sve one koji poštuju jak, samostalne, hrabre žene koje se ne stide svog izgleda imam samo jednu poruku:  ne može vam niko ništa —   zaključila je.

 

 

makonda-tracker