život joj visio o koncu

"TEŠKO DIŠEM, IMAM VODU U PLUĆIMA, DVA PUTA SAM OPERISANA": Indi se oglasila iz bolnice i progovorila o svom STANJU

3

Nakon što je u javnosti sestra Indire Aradinović Indi, Edita, objavila da je zdravstveno stanje njene starije sestre ugroženo zbog hiruške intervencije smanjivanja želuca, oglasila se Indi.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Indi se trenutno nalazi na intezivnoj nezi Kliničkog centra Srbije, gde je primljena u toku jučerašnjeg dana.

 

- Ono što je za sada najbitnije ste da budem dobro i da se nalazim u sigurnim rukama. Doktori vode računa i daju mi sve što je potrebno. Snadbevena sam svim lekovima, infuzijom i kiseonikom. Sve što je vezano za abdomen ćemo videti kako će se odvijati - rekla je u prvom mahu Indi kojoj se po glasu vidi da jedva diše, te smo je upitali šta je uzrok teškom disanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by editta (@editaaradinovic) on

- Teško dišem zbog vode u plućima koju imam. Drugo danas su mi radili gastroskopiju, te od toga imam mučnine. Ne znam još nalaze. Rečeno mi je da pijem vodu do sutra i da će mi javiti dalje šta će se dešavati - objasnila je pevačica. Na pitanje, da li je tačno da joj je zdravstveno stanje, odnosno život ugrožen, kaže:

 

- Mi ne znamo da li je moj život ugrožen ili ne. Dokle god sam u njihovim rukama, odnosno u bolnici sa doktorima to je najbolje rešenje. Život kao život sve zavisi od daljeg sleda događa. Dva puta sam otvarana i imala operacije koje su veoma teške, a nisam se nadala da će do svega ovog doći i da će mi u jednom momentu život visiti o koncu - dodala je Aradinovićeva.

 

 

makonda-tracker