stresno

LEKARI SE BORE ZA PEVAČICIN ŽIVOT: Edita Aradinović otkrila JEZIVE detalje dramatične borbe sestre Indi

2

Ona se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Sestra pevačice Indire Aradinović, Edita, obavestila je publiku putem društvenih mreža da se Indi trenutno nalazi na intenzivnoj nezi i da joj se bore za život.

 

Ona se nedavno podvrgla operaciji smanjena želuca, ali je došlo do komplikacija.


- Sledeći korak je operacija gde su uvideli da ona ima jak upalni proces pankreasa i slezine, a da je želudac maltene uvrnut. Slezinu su joj otklonili, ugradili bajpas - napisala je ona.

 

Kako kaže, gotovo mesec dana nakon što se suočila sa prvim komplikacijama nakon operacije želuca njeno stanje nije se poboljšalo, a nakon što je ponovo dobila visoku temperaturu, tokom jučerašnjeg dana Edita ju je odvela u Urgentni centar gde su je lekari zadržali i bore se za njen život.

 

- Trenutno je na intenzivnoj i u ovom momentu se bore za njen život. Razmatraju još jednu operaciju, a nama ostaje da se molimo da se to ne desi i da se njen organizam sam uz lekove i terapiju izbori, jer je svaka operacija rizična. Još uvek nije jela. Nije se naspavala - dodala je ubrzo.

 

- Niko joj ne garantuje kada će biti dobro. Niko ovo nije ni očekivao - napisala je između ostalog Edita u opširnom obraćanju fanovima na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by editta (@editaaradinovic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by editta (@editaaradinovic) on

 

 

 

 

makonda-tracker