iskreno

ONA U SRBIJI, ON U AMERICI: Naša pevačica odvojena od supruga zbog virusa korona, pa otkrila kakvo je stanje kod njih

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Mara

02-04-2020 18:38h
Majko moja, od ovoliko lepih Srba, ona nađe ovo.

kosmos

02-04-2020 18:56h
@Mara
Potpuno ste u pravu, ali ce vam ovi "savremeni", multi kulti bezmozgasi lupati minuse. Ova nesrecnica je podlegla mantri ziveci u Americi, kao i Kartrasijanke, sve zbog para i dobijanja prostora u medijima. Sta mislite kada bi ova beznacajna, osrednja pevacica bila ovoliko promovisana, da nije napravila izbor partnera u skladu sa promovisanom mantrom? Ocigledno se isplati zenama kad nisu gadljive, mogu sa ovakvima, mogu sa dedama... Tuzno.

Momcilo

03-04-2020 07:13h
@Mara
Pa ova bi za pare opstila s majmunom sva sreca pa neki Srbin nije zakacio takvu bludnicu.

mix

03-04-2020 07:57h
Mozda je nasla sto je trebala! Mi muskarci nikad necemo razumeti zensku cud i finansijsku pohotu! Nikad. Pa vidite za koga se udaju najlepse nazovi devojke? Proslo je vreme tradicionalnih vrednosti, a ni muskarci, pogotovo oni sa niskim obrazovnim nivoom, ne trebaju pamet i znanje kod zena vec samo strast kao primitivni nagon.

miki

03-04-2020 08:43h
o bože kakva nesrećnica -mozak joj je među n..... a ne u glavi.

x

03-04-2020 13:13h
Glupoj osobi uvek brzo nedostaju ideje I masta, I sta ova peva, nikad cula za nju I gde peva.Boze, spasi nas od nas. Dobar je ovaj virus, sad je svako gde mu je mesto. A trebace jos koji.Hvala.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: