iskreno

ONA U SRBIJI, ON U AMERICI: Naša pevačica odvojena od supruga zbog virusa korona, pa otkrila kakvo je stanje kod njih

6

Jedna od naših najtalentovanijih pevačica pop muzike, Tijana Bogićević, dane u u kojima je korona virus zaustavio gotovo sve, provodi kod kuće, u rodnom Novom Sadu. Sama je, odvojena od porodice i supruga koji je u Americi.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

- Ponašam se odgovorno, ali potrebno je vreme da se naviknem na nove okolnosti. Najviše mi nedostaje da se slobodno viđam sa prijateljima i porodicom - kaže Tijana za “Novosti“, čiji je suprug trenutno u Americi, te objašnjava kakvo je stanje tamo.

 

- Tamo još uvek nema policijskog časa, ali verujem da će i to uvesti. Ljudi su mahom u samoizolaciji, ali moram da kažem da nismo mi najgori kad je disciplina u pitanju. I tamo ima mnogo onih koji ništa od ovoga ne shvataju ozbiljno - priča Tijana Bogićević.

 

 

Dane provodi uz telefon, filmove, serije, a kaže - kuća joj nikada nije bila čistija.

 

- Kuća mi nikad nije bila čistija, garderoba opeglana, usavršila sam kulinarske sposobnosti. Šalu na stranu, posle nekoliko dana provedenih u kući ponestane vam ideja šta biste mogli da radite, pogotovo ako ste kao ja, kod kuće sami, ali hvala Bogu na internetu i modernim načinima komunikacije.

 

Ona ima svoje načine da se izbori protiv straha, panike, neizvesnosti, loših misli...

 

- Ne plašim se, niti imam loše misli. Ne želim da se izlažem takvom opterećenju, a u mojoj moći je da razmišljam pozitivno. Niko meni blizak nije oboleo i nadam se da će tako i ostati, pa umesto straha više osećam brigu za roditelje i baku.

 

 

U ovim trenucima, objašnjava, pomaže joj muzika.

 

- Mnogo više slušam muziku i mnogo više pevam. Nama, umetnicima, ovakav period na neki čudan način i prija, s obzirom na to da se iz dokolice uglavnom rađaju velika dela. Nadam se hitovima kad sve ovo prođe.

 

Za medicinske radnike oseća veliko poštovanje i zahvalnost.

 

- Ubrajam se u one koji osećaju ogromnu zahvalnost prema medicinskim radnicima i ljudima koji u ovim teškim vremenima neumorno rade da bismo svi mi mogli da budemo kod kuće i da nam ništa ne fali. Poruka je jasna - ljudi, ostanite kod kuće i budite disciplinovani! To je jedini način da se što pre izborimo sa ovim virusom.

 

 

makonda-tracker